(I Wanna Be) Your Underwear

Banjarmasin, 7 Februari 2007

I wanna be your t-shirt when it’s wet
Wanna be the shower when you sweat
I gotta to be the tattoo on your skin –
Ya lemme be your bed baby
When you climb in
I wanna be the sheets when you sleep
Lemme be the secrets that you keep
I gotta be the spoon ta stir your cream
I wanna to be the one that really makes you scream

I wanna be – your lipstick when ya lick it
I wanna be – your high heels when ya kick it
I wanna be – your sweet love babe – ya when you make it
From your feet up to your hair – more than anything I swear
I wanna be – your underwear

I wanna be the itch that you scratch
Wanna be your chair when you relax
I got to be your razor when you shave
Wanna be the habit that really makes you crave

I wanna be – your hot tub – when you’re dippin’
I wanna be – your bathrobe – when you’re drippin’
I wanna be – your cocktail baby – when you’re sippin’
I just wanna be right there – more than anything I swear
I wanna be – your underwear

Wanna be your sleepin’ bag – baby slip inside
Let me be your motorcycle n’ take ya for a ride – alright

I wanna be – your hot sauce – ya when you’re cookin’
I wanna be – your sunglasses – hey good lookin’
I wanna be – wanna be the one – ya stick your hook in’
I just wanna be right there – more than anything I swear
Oh ya I wanna be – your underwear

Bryan Adams18 Til I Die (1996)

Barusan nemu lagu ini kembali di YouTube kemarin, gara-gara nyariin lagu oldienya Ibu Gubernur, sebuah lagu yang ‘jorok’ jika dibaca sekilas dari luar, tapi sebenarnya, kalau dicermati, lagu ini adalah contoh penerapan metaphors dan idioms yang keren abis. Singkatnya, don’t judge a book by its cover, don’t judge a boy by his kolor!

Posts created 267

9 thoughts on “(I Wanna Be) Your Underwear

  1. Kapan kau tulis mengenai karya seni anak bangsa yang mencontek, eh sorry, terinspirasi dari lagu orang lain?kaya lirik lagu ‘Arjuna Mencari Cintanya’ Dewa 19 yang mentranslate bebas lirik lagu ‘I Still Haven’t Found’ nya U2?

  2. Jadi kolor nya ?
    he he he, iya nih, padahal lagunya enak banget, tp liriknya naughty banget dah di brian adam ni, 18 till i die…, ada lagi tu yang naughty, lets make night to remember….

    zzzzz

  3. @ Farid
    Mission accomplished

    @ Raffaell
    Yah, kalo yang itu mah adult buang-get, kalu “I wanna be.. ” ini kan kesannya kinky doang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top