Never Forget

Banjarmasin, 17 Maret 2007

Been on this path of life for so long,
Feel I’ve walked a thousand miles
Sometimes strolled hand in hand with love,
Everybody’s been there

With danger on my mind
I would stand on the line of hope,
I knew I could make it
Once I knew the boundaries
I looked into the clouds and saw,
My face in the moonlight

Just then I realised what a fool I could be
Just cause I look so high I don’t have to see me
Finding a paradise wasn’t easy but still
There’s a road going down the other side of this hill

Never forget where you’ve come here from
Never pretend that it’s all real
Someday soon this will be someone else’s dream

Been safe from the arms of disappointment for so long,
Feel each day we’ve come too far
Yet each day seems to make much more,
Sure is good to be here

I understand the meaning of “I can’t explain this feeling”,
Now it feels so unreal
At night I see the hand that reminds me of the stand I make
The fact of reality

REPEAT CHORUS

We’ve come so far and we’ve reached so high
And we’ve looked each day and night in the eye
And we’re still so young and we hope for more,
But remember this
We’re not invincible, we’re not invincible, no
We’re only people, we’re only people
Hey we’re not invincible, we’re not invincible

So again I’ll tell you

REPEAT CHORUS

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=yoO_1FFr56k[/embedyt]

Taken From Take ThatNobody Else (1995)

Okay, I admit it, Boybands s*ck!!!

Tapi ini beda! Ini Take That! Boyband terbesar yang pernah dimiliki Inggris. Dan lagu ini begitu bermakna buat saya karena saya belajar Bahasa Enggris saat mencoba menghapal lirik lagu ini (seperti juga si Mansup yang belajar dari B&B ). Never Forget sendiri bisa disebut sebagai ultimate hit grup ini, meraih posisi puncak di berbagai chart, dan tentunya punya lirik yang dalem. Lagunya menceritakan kalau kesuksesan grup mereka hanyalah sementara, dan mereka hanya manusia.

Uniknya, lagu ini justru tidak dinyanyikan oleh vokalis utama grup ini, Gaz Barlow, melainkan oleh Howard Donald, yang suaranya, terus terang saja rada pas-pasan *sorry*. But, anyway, dari semua lagu boyband yang pernah dirilis lagu ini tetap lagu yang paling saya hapal.

Posts created 267

7 thoughts on “Never Forget

  1. @ Evy
    Hehe… saya banyak utang nih. Ini sekedar refreshing setelah ndak tidur semalaman kebanyakan yang dikerjain…
    Yang lain menyusuuuullll….

    @ Antobilang
    Loh kok bisa tahu?

    *sibuk meladeni cubitan ibu-ibu*

    @ Helgeduelbek
    Weh, jangan-jangan sebentar lagi ada versi boso Jowonya nih, penyanyinya Pak Urip Bekbek….
    *Pletak!*

  2. wah, saya ngak pernah merhatiin lagu, dulu suka sepultura, sekarang kembali suka lagu-lagu jawa yang dulunya bencinya minta ampun, jadi back to nature deh.

  3. @ Ekowanz
    Hayo, maap kenape?? Jijay yaaa…
    BTW, itu link-nya kenapa ndak jalan Ko?

    @ Peyek
    Wis, makanya jangan membenci sesuatu secara berlebihan, Pak. Nanti jadi “benci”, bener-bener cinta… hahaha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top